Alucra Vakfı Herzaman Hemşehrilerimizin Yanında

Koronavirüs nedeniyle mağdur durumda olan hemşerilerimizin yardımına Alucra Vakfı yetişiyor.

İstanbul genelinde ihtiyaç sahibi ailelerin dernek yöneticileri vesilesiyle tespit edilmesinin akabinde Alucra Vakfı gençlik kolları tarafından ulusal marketlerde geçerli olan market kartları hemşehrilerimize teslim edilerek bu süreçte destek olunmaya çalışılıyor.

Konuyla alakalı Alucra Vakfı Başkanı Süleyman Baba sitemize yaptığı açıklamada; "Alucra Kalkınma ve Eğitim Vakfı’mızın organizasyonu ile Alucralı ihtiyaç sahibi ailelerimize gıda ve nakdi yardımlarımızı ulaştırmaya devam ediyoruz.

Berat Kandilinin akabinde İstanbul'da 450 ye yakın aileye Vakıf yönetim kurulumuzun belirlediği ölçülerde nakdi ve gıda yardımlarımız devam ediyor. İnşallah 150 kadar aileye de Alucra'da destek olacağız. Alucra'da muhtarlarımız ve hemşerilerimizle irtibat halindeyiz. Onların belirlediği ailelere Alucra esnaflarımızdan temin edilmek üzere 150 aileye gıda yardımında bulunacağız. Bu yardımları yapabilmemiz için bizlere destek olan iş adamlarımıza hemşehrilerimiz adına çok teşekkür ederim. Bu zorlu süreci inşaallah hep birlikte elele mücadele vererek atlatacağız. Yeter ki alınan kararlara uyalım ve bir süre daha evde kalalım." dedi.