Büyük Alucra Buluşmasına Davetlisiniz

Halk Müziği sanatçısı Sevcan Orhan ve Mustafa Küçük'ün katılımı ile yapılacak olan Büyük Alucra Buluşması ile alakalı Alucra Kalkınma ve Eğitim Vakfı Başkanımız Süleyman Baba şu açıklamayı paylaştı:

"Değerli hemşehrilerim,

Öncelikle hepinize en derin sevgi ve saygılarımı sunarım. Bildiğiniz üzere yoğun bir gündemle çalışmaya devam ediyoruz. Toplumumuzun birlik ve beraberliği noktasında yaptığımız çalışmalara verdiğiniz destekten dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Yoğun çalışmalarımızın arasında gerek insanlarımızı biraraya getirmek, gerekse Alucra'mızın sesini daha gür bir şekilde tüm toplum katmanlarına duyurabilmek için Alucra Vakfı olarak  "Büyük Alucra Buluşması" adı altında  bir gece organize etmiş bulunuyoruz.

Alucra'mızın İstanbuldaki 30 yıllık beklentisi olan bu gece Bağcılar Kapalı Spor Salonunda 17 Mart 2019 tarihinde saat 17.00 de başlayacak olup tüm halkımız ve  değerli sanatçılarımızın katılımı ile yapılacaktır.

10.000 kişilik bir aile olmayı hedeflediğimiz bu gece de siz değerli hemşehrilerimizi eksiksiz aramızda görmek istiyoruz. Bu vesile ile tekrar hepinize en içten duygularımla sevgi ve saygılarımı  sunuyorum. Allaha emanet olunuz."

Süleyman BABA
Alucra Kalkınma ve Eğitim Vakfı Başkanı