Giresun Günlerinde Alucra Rüzgarı Esti

İstanbul Yenikapı’da bu yıl 13.sü gerçekleştirilen Giresun Tanıtım Günleri etkinliğine Alucramızı temsilen Alucra Vakfı olarak katılım sağlandı.

İlimizin ve ilçemizin tanıtımına yönelik yapılan etkinliğe Alucra Kalkınma ve Eğitim Vakfı adına Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Baba ile yönetim kurulu üyeleri iştirak etti.

Bir çok sivil toplum örgütü ve kamu kurumu ile işdünyası temsilcisinin il tanıtımı için hazır bulunduğu etkinlik, 07-10 Kasım 2019 tarihleri arasında yoğun ziyaretçi katılımı ile gerçekleştirildi. 13.Giresun Tanıtım Günlerinin birbirinden farklı etkinliklerle gerçekleştiği organizasyonda Alucra Vakfının standı ve ikramları etkinliğe damga vurdu.

Yöresel yemeklerin dağıtıldığı ve bu zamana kadarki en güzel Alucra Standı olmasının yanında diğer ilçeler içindede en güzel stand olan Alucra Vakfı standı ilçemizin tanıtımını en iyi şekilde yaparak tam puan aldı.