Ana Sayfa Gençlik Kolları

Gençlik Kolları

Başkanımız Mustafa Ortatepe;

18 Kasım 1992 tarihinde Şişli’de dünyaya geldi aslen Alucra Çamlıyayla köyündendir.
Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliğinden mezun oldu.
Sivil Toplum Kuruluşlarıyla ilk olarak Alucra Çamlıyayla Köyü Gençlik Kolları ile tanıştı, daha sonra ise vakfımız gençlik kollarında görev aldı. Üniversite bünyesinde yapılan seçimlerde Sosyal Bilgiler Bölümü Öğrenci Temsilcisi oldu ve Eğitim Fakültesi Öğrenci Konseyinde görev aldı. Çeşitli STK’larda aktif olarak görevde bulundu. Aynı zamanda Çamlıyayla Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkan yardımcılığı görevini yürütmekte olan Mustafa ORTATEPE 2019 Mayıs ayından itibaren Alucra Kalkınma ve Eğitim Vakfı Gençlik Kolları Başkanlığı görevine seçildi.
İş hayatında 1 yıl özel bir eğitim kurumda İnsan Kaynakları Asistanlığı yaptı. Askerlik vazifesi sonrası Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Beyoğlu Piripaşa İlkokulunda öğretmenlik yapmakta.
Evli ve 1 çocuk babasıdır.