Ana Sayfa Projeler Alucra Esnaflarından Vakıf Yönetimine Teşekkür

Alucra Esnaflarından Vakıf Yönetimine Teşekkür

Alucra Esnafları 2 yıldır zekat yardımını ilçedeki esnaflardan karşılayan Alucra Vakfı Yönetimine teşekkür etti.

2 yıldır düzenli olarak ilçe merkezi ve köylerindeki ihtiyaç sahiplerine Ramazan ayında yardım paketleri ulaştırılıyor.

Alucra Vakfı bu yardım paketlerini ilçe esnaflarını tercih ederek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıp hem esnafımıza hem de ilçedeki hemşehrilerimize destek olarak gönüllerde yer edinmeye devam ediyor.

Alucra Vakıf yönetimi içe esnaflarının imzalayarak gönderdiği metni paylaşarak teşekkürlerini iletti.

Vakıf Yönetimimizden yapılan açıklama şöyle:

“Değerli hemşehrilerimiz,
Ramazan ayı boyunca değerli hayırseverlerimizin katkıları ile yapmış olduğumuz ihtiyaç sahibi ailelerimize yardım çalışmamızın amacına ulaştığını görmek bizleri memnun etmiştir.
Esnaflarımızın göstermiş olduğu birlik ve beraberlik tablosunu sizlerle paylaşmak istedik.
Her daim insanımızla beraber geleceğe daha emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Biz birlikte güçlüyüz.
Birlik ve beraberliğimiz daim olsun İnşaAllah.”
Alucra Vakfı Yönetim Kurulu

Vakfımızdan Diğer Haberler