Alucra Esnaflarından Vakıf Yönetimine Teşekkür

2 yıldır düzenli olarak ilçe merkezi ve köylerindeki ihtiyaç sahiplerine Ramazan ayında yardım paketleri ulaştırılıyor.

Alucra Vakfı bu yardım paketlerini ilçe esnaflarını tercih ederek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıp hem esnafımıza hemde ilçedeki hemşehrilerimize destek olarak gönüllerde yer edinmeye devam ediyor.

Alucra Vakıf yönetimi ilçe esnaflarının imzalayarak gönderdiği metni paylaşarak teşekkürlerini iletti. Yapılan açıklama şöyle:

"Değerli hemşehrilerimiz,
Ramazan ayı boyunca değerli hayırseverlerimizin katkıları ile yapmış olduğumuz ihtiyaç sahibi ailelerimize yardım çalışmamızın amacına ulaştığını görmek bizleri memnun etmiştir.Esnaflarımızın göstermiş olduğu birlik ve beraberlik tablosunu sizlerle paylaşmak istedik.Her daim insanımızla beraber geleceğe daha emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz.Biz birlikte güçlüyüz.
Birlik ve beraberliğimiz daim olsun İnşaAllah."

Alucra Vakfı Yönetim Kurulu