Alucra Vakfı Başkanımızdan Bayram Tebriği

Değerli Hemşehrilerim,

Mübarek Ramazan ayını geride bırakarak, sevgimizi, umutlarımızı, kardeşliğimizi, dostluğumuzu, mutluluğumuzu ve kederlerimizi paylaşma, bütün bir toplum olarak kaynaşma günü olan bayrama ulaşmanın huzur ve sevincini yaşıyoruz. Bayramın sevincini, coşkusunu içimizde hissederek onu gönüllerden gönüllere taşımalıyız. Bu yıl insanlık için zor bir süreçte karşıladığımız mübarek Ramazan Bayramı sadece ailemizi değil, aynı şekilde çevremizdeki ihtiyaç sahibi ve sıkıntılı insanları da hatırlatan en güzel vesilelerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramını tebrik eder, bu bayramın bugünlerde en çok ihtiyaç duyduğumuz birlik ve beraberliğimizin pekişmesine ve huzurumuzun tesisine vesile olmasını diliyorum.
Allah’a emanet olunuz.

Sevgi ve saygılarımla,