Alucra Vakfında Gündem Okmeydanı Kentsel Dönüşümü Konuşuldu

Okmeydanı'nı sağlıklı bir yaşam alanına dönüştürmek için hayata geçirilen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi için geri sayım başladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 1,5 milyon metrekarelik alanda hayata geçirilecek proje ile yaklaşık 8 bin 300 bina, 25 bine yakın bağımsız bölüm dönüştürülecek.

Yılsonunda Fetihtepe Mahallesi’nde ilk kazmanın vurulacağı proje için Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'ın da katılımıyla Alucra Vakfı’nda ‘Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Toplantısı’ düzenlendi.

Beyoğlu Belediye Başkanımız Sayın Haydar Ali Yıldız Bey, Başkan Yardımcılarımızın ve ilgili müdürlerimizin katılımlarıyla gerçekleştirdiğimiz Beyoğlu’ndaki Kentsel Dönüşüm konulu toplantımızda yürütülen çalışmalar ve gelinen son durum ile ilgili olarak hemşehrilerimiz bilgilendirilmiştir.

Katılım sağlayan Vakıf Yönetim Kurulumuza, Dernek Başkanlarımıza, Gençlik kollarımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ederim.

Süleyman BABA
Alucra Kalkınma ve Eğitim Vakfı Başkanı