Ana Sayfa Projeler Alucra Vakfından Yardım Kampanyası

Alucra Vakfından Yardım Kampanyası

Alucra Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı Süleyman Baba yangın zadeler için yardım kampanyası düzenleyerek hemşehrilerimize çağrıda bulundu.

Alucra Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı Süleyman Baba, “Ülkemizin bu sıkıntılı günlerinde hep birlikte zor durumda kalan insanlarımıza yardımda bulunmak ve dünya mirası olan ormanlarımızı korumak için el ele verelim.” diyerek hemşerilerine çağrıda bulundu. Vakıf Başkanımız Baba şu ifadelerle çağrıda bulundu:

“Değerli hemşehrilerim,

Ülkemizin bu sıkıntılı günlerinde hep birlikte zor durumda kalan insanlarımıza yardımda bulunmak ve dünya mirası olan ormanlarımızı korumak için el ele verelim. İnanıyorum ki her konuda duyarlılığını gösteren hemşerilerimiz yine Alucra’mızın gücünü gösterecektir.

Ülkemizin dört bir yanında meydana gelen orman yangınları nedeniyle büyük üzüntü içindeyiz.

Bu günlerde mağduriyet yaşayan kardeşlerimiz için Alucra Kalkınma ve Eğitim Vakfı olarak bir kampanya başlattık.

İhtiyaç Listesi; Su, Buz, Ayran, Konserve, İlaç (Sunni Gözyaşı ve Merhem), İç Çamaşırı, Çorap, El Feneri, Kafa Lambası, Yanmaz Eldiven ve Karbon filtre maskeden oluşan açil ihtiyaç malzemeleri ile “Şimdi Tam Zamanı” Sloganıyla başlatmış olduğumuz yardım kampanyamıza 8 Ağustos 2021 Pazar gününe kadar katılmanızı rica ederim” dedi.