Ana Sayfa Etkinlikler Alucra Vakıf Başkanı Süleyman Baba: “Yaraları Birlikte Saracağız”

Alucra Vakıf Başkanı Süleyman Baba: “Yaraları Birlikte Saracağız”

Alucra Vakfı ve 38 köy derneğimizin katkılarıyla hazırlanan gıda, hijyen, giysi ve elektrikli soba gibi ayni yardımlar Hatay ve Adıyaman’a hareket etti.

Kahramanmaraş ve çevresindeki 10 şehrimizi etkileyen deprem felaketinde Alucra Vakfı yardım kampanyasındaki malzemeleri Hatay ve Adıyaman‘daki Afad yetkililerine teslim etti.

Alucra Kalkınma ve Eğitim Vakfı Başkanı Süleyman Baba köy dernekleriyle başlattıkları kampanyada ayni yardım kısmını tırlar ile afet bölgesine göndererek tamamladıklarını iletti.

Alucra Vakfı Başkanı Süleyman Baba;

“Öncelikle Alucra Vakfı Başkanı ve yönetimi olarak katkı sağlayan destek herkese çok teşekkür ediyorum. Deprem felaketine uğrayan vatandaşlarımıza yardım amaçlı başlatmış olduğumuz kampanyasında Adıyaman ve Hatay’a gitmek üzere yardım tırlarımızı yüklüyoruz. Bizimle olup, katkısı desteği olan bütün derneklerimize, vakıf yönetim kurulu üyelerimize ve tüm Alucralı hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Ayni olarak yardımlarımız sonlanıyor inşallah bundan sonraki amacımız nakti yardım kampanyası başlatıp deprem bölgesine Afad aracılığıyla iletmeyi düşünüyoruz.

Alucra Vakfı Başkanı Süleyman Baba: “Yaraları Birlikte Saracağız”

Acımız çok büyük, 10 tane ilimize kapsayan bir felaketten bahsediyorum. Kolay birşey değil inşallah hep beraber hemşerilerimizin katkılarıyla beraber yaraları saracağız. Devletimizin bu bölgeyi tekrar kalkındıracağından şüphemiz yok, bizler her zaman devletimizin ve milletimizin yanında hareket etmeye devam edeceğiz, Milletimiz var olsun. Genç kardeşlerimize, Alucralı hemşehrilerimize, bu tırların yüklenmesinde emek harcayan herkese sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.

Afad tarafından iletilen yardım listesinde yer alan ve Alucra Vakfımız ve köy derneklerimiz tarafından gönderilen malzemeler şöyle:

Elektrikli ısıtıcı, battaniye, ayakkabı, bere, su, süt, gıda malzemeleri, tekstil malzemeleri, bebek ürünleri, çocuk bezi, inşaat malzemeleri gibi bir çok yaşamsal ve ihtiyaç malzemesi temin edilerek gönderilmiştir.