Ana Sayfa Haberler İstanbul’daki Aday Adayları Alucra Vakfında Buluştu

İstanbul’daki Aday Adayları Alucra Vakfında Buluştu

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için 14 Mayıs’ta sandığa gitmeye hazırlanan ülkemiz, seçim atmosferine girmeye başladı.

28. dönem İstanbul milletvekili aday adayı Alucralı hemşerilerimiz Alucra Kalkınma ve Eğitim Vakfında bir araya geldi.

Alucra Vakıf Başkanı Süleyman Baba öncülüğünde yapılan toplantıda hemşerilerimize çıktıkları yolda başarılar diledi.

Vakıf Başkanı Süleyman Baba; ” Alucra Kalkınma ve Eğitim Vakfı olarak 28. dönem milletvekili genel seçimleri için adaylık başvurusunda bulunan hemşerilerimizi misafir ettik. Milletine, devletine hizmet adına yola çıkan milletvekili aday adaylarımıza başarılar diliyoruz, HDP hariç her partiden aday çıkabilir sonuna kadar da destekleriz ve çıktıkları bu yolda başarılar dileriz. Vakfımızın kapısı ve hizmet ağımız sonuna kadar herkese açıktır. Vakfımız hemşerilerimizin siyasi iradelerini en üst noktada desteklemek için her zaman hemşerilerimizin yanında olacaktır.” dedi.

İstanbul’dan Aday Adayı olan hemşerilerimiz şöyle:
İyi Parti İstanbul 2.Bölge Aday adayı Av. Aydın Deliktaşlı,
Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul 1.Bölge aday adayı Doç. Dr. Sabahattin Destek,
Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul 2.Bölge aday adayı Av. Mustafa Taşbaşı,
Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul 2.Bölge aday adayı Av. Fatih Bilal Danalıoğlu,
Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul 2.Bölge aday adayı İş insanı Yakup Pala

Alucra Kalkınma ve Eğitim Vakfı olarak adaylık başvurusunda bulunan değerli Alucralı hemşerilerimize çıktıkları bu kutlu yolda başarılar dileriz.

Vakfımızdan Diğer Haberler

Yorum Ekle