Ana Sayfa Vakıf Başkanımız

Vakıf Başkanımız

Başkanımız Süleyman BABA;

1970 yılında Giresun Alucra ilçesinde doğdu. Babasın ticaretle uğraşmasıyla küçük yaşta İstanbul’a göç ederek ilk, orta ve lise tahsilini İstanbul’da farklı okullarda bitirdi.

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Daha sonra İstanbul Üniversitesi MBA (Management Business Administration) yüksek lisans programını bitirdikten sonra çalışma hayatına başlamıştır.

Birçok STK’da çeşitli görevlerde bulunmuş olan Süleyman Baba, halen İstanbul Ticaret Odası Komite Başkan Yardımcılığı, Giresun Vakfı Yönetim Kurulu üyeliği, Zücder Yönetim Kurulu üyeliği görevlerini sürdürmektedir.

İş hayatında ulusal ve uluslararası arenada ülkemizi en iyi şekilde temsil etmekte olan bir markanın sahibi olan Süleyman Baba, İngilizce bilmekte olup evli ve üç çocuk babasıdır.