Ana Sayfa Haberler Üç İlçeden Ortak Karar: Giresun Günlerinde Eğlence Yok!

Üç İlçeden Ortak Karar: Giresun Günlerinde Eğlence Yok!

Alucra, Şebinkarahisar ve Çamoluk ilçeleri stantlarında eğlence programı yapmayacak.

İstanbul’da her yıl Giresun Federasyonu tarafından düzenlenen Giresun Tanıtım Günleri etkinliğinin 15.si 1–4 Eylül 2022 tarihlerinde Yenikapı Etkinlik Alanında gerçekleştirilecek. Bu yılki ana tema “Turizm” olarak belirlendi.

Bu yıl 1-4 Eylül tarihlerinde 15’incisi düzenlenecek olan Giresun Günlerinde Alucra, Şebinkarahisar ve Çamoluk ilçelerinin standlarında eğlence etkinlikleri yapılmayacağı bildirildi.

Alucra Vakfı Başkanı Süleyman Baba, Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şimşek ve Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik tarafından yapılan ortak açıklamada, eğlence etkinliklerini bu yıl yapmayacaklarını açıkladılar.

Ortak açıklamada, “01-04 Eylül tarihleri arasında Yenikapı Etkinlik Alanında yapılacak olan Giresun Günlerinde Alucra-Çamoluk-Şebinkarahisar ilçeleri olarak standlarımız açılacaktır. Fakat bu yılki organizasyonda standlarımızda geçerli nedenlerimizden dolayı daha önceki yıllarda yaptığımız aktiviteler sadece bu yıl için yapılmayacaktır.” ifadeleri kullanıldı.

Eğlence programlarının önceki ay hayatını kaybeden Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı‘ya saygı için yapılmayacağı öğrenildi.