Ana Sayfa Haberler Alucra Vakfı Bu Yıl 320 Gönüle Dokundu

Alucra Vakfı Bu Yıl 320 Gönüle Dokundu

Alucra Kalkınma ve Eğitim Vakfının 2019-2020 eğitim öğretim dönemi burs sonuçları açıklandı.

ALUCRA VAKFI BAŞKANI SÜLEYMAN BABA’DAN TEBRİK

Alucra Kalkınma ve Eğitim Vakfı öğrencilerimizin sabırsızlıkla beklediği 2019-2020 akademik dönem yüksek öğrenim öğrencilerine verilecek burslar, burs komisyonumuz tarafından tespit edilerek hak sahiplerine teslim edildi.
Alucra Vakfı Burs Komisyonu Arif Dede başkanlığında yapılan titiz çalışma ve ihtiyaç sahibi 320 öğrencimizin tespit edilmesiyle burs listesi sonuçlandı.

Hukuk, Tıp, Mühendislik, Siyasal gibi ülkemizin önemli bölümlerinde ve önemli üniversitelerinde öğrenim gören 320 öğrencimiz, 6 ay boyunca vakfımızın burs imkanından istifade edecek.

Konuyla alakalı Alucra Vakfı Başkanımız Süleyman Baba;

“Ülkemizin geleceği olan gençlerimize bir nebzede olsa destek olmak adına titiz bir şekilde yaptığımız çalışmalar neticelendi.
Öğrencilerimizin sabırsızlıkla beklediği burslar geçtiğimiz hafta hesaplarına yatırıldı. Alucra Vakfı’nın en önemli görevlerinden birisi olan burs konusunu bu yılda bursiyer sayımızı artırarak devam ettirdik.
Bizlere maddi ve manevi desteklerini sunan tüm iş adamlarımıza, hemşehrilerimize teşekkür ederiz” dedi.

Vakfımızdan Diğer Haberler

Yorum Ekle