Ana Sayfa Etkinlikler Alucra Vakfı 2019-2020 Burs Başvuruları Başladı

Alucra Vakfı 2019-2020 Burs Başvuruları Başladı

Öğrencilerimizin sabırısızlıkla beklediği 2019-2020 akademik dönemindeki Alucralı öğrencilerimize verilecek burs başvuru kriterleri belli oldu.

Alucra Kalkınma ve Eğitim Vakfı Burs Komisyon Başkanı Arif Dede, öğrencilerimizin sabırsızlıkla beklediği 2019-2020 akademik dönemi yüksek öğrenim öğrencilerine verilecek burs başvuru kriterleri açıkladı. Kriterler şöyle:

• Alucra Vakfı Yönetim Kurulu tarafından Yüksek öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerimize 2019-2020 döneminde Vakfımızın Burs Yönergesi doğrultusunda burs verilmesi kararlaştırıldı.
  • Başvuracak öğrencilerin 4 yıllık yüksek okul veya lisans öğrencisi olmaları yada vakıf üniversitelerinde (Özel Üniversite) tam burslu olması gerekmektedir.
  • Açık öğretim ve 2 yıllık Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin müracaatları kabul edilmeyecektir.
  • Burs almak için müracaat etmek isteyenler, burs yönergesini inceleyerek yönerge ekindeki başvuru formunu en geç 04/11/2019 ile 20/11/2019 tarihleri arasında köy veya mahalle derneklerine teslim edeceklerdir.
  • Dernekler de teslim aldıkları burs başvuru formlarını en geç 28 Kasım 2019 tarihi akşamına kadar vakfımıza teslim edeceklerdir.
  • Vakıf Merkezine elden, Posta ile veya e-posta yolu ile başvuru kabul edilmeyecektir.
  • Önceki yıllarda burs alan öğrencilerin de bu yıl burs alabilmeleri için tekrar müracaat etmeleri gerekmektedir.
  • Başvuru formunun eksik veya yanlış doldurulmasından başvuran kişi sorumlu olacaktır.
  • Eksik ve yanlış doldurulan başvuru formları değerlendirmeye alınmayacaktır.
  • Başvurular Burs Değerlendirme Komisyonu tarafından 16/12/2019 Pazartesi gününe kadar incelenerek değerlendirildikten sonra burs verilmesi uygun görülenlerin isim listesi en geç 23/12/2019 Cumartesi gününe kadar Vakıf Yönetim Kuruluna teslim edilecektir.
  • Burs ödemeleri, burs almaya hak kazananların başvuru formunda yazılı banka IBAN numaralarına havale yolu ile aylık ödenecektir.
  • Telefon ve IBAN numaraları burs talep eden öğrencinin şahsına ait olmalıdır.
  • Kendi köy derneğinden ve diğer kurumlardan burs alan öğrencilerin başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.
  • İlgilenenlere saygı ile duyurulur.